keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Parin viikon bloggaustauko

Niin se aika rientää kun kiirettä piisaa. Tuo sosiaalisen median käyttö opetuksessa-kurssi loppui ja uusi todistus komistaa taas ilmoitustaulua. Tätä menoa ilmoitustaulu loppuu kesken ennen eläkkeelle jäämistä 2021.

Otimme käyttöön uuden sähköposti- ja kalenterisovelluksen, mutta isoja ongelmia ei ole ilmennyt. Pientä' epämukavuutta kylläkin. Kurssimateriaalit ja apuja löytyy kunnan palvelimelle streamattuna, eli sieltä sitten opiskelemaan, jos vaikeudet yllättävät. Jokaisen pitää kuitenkin käyttää kalenteria, muuten esim. tapaamisten sopimispalvelulla ei ole mitään merkitystä. Kätevää on, että jokaisen sähköpostiosoitteet löytyvät nyt helposti yhteisestä kannasta. Vielä pitäisi saada synkronointi toimimaan kännykän kalenterin kanssa, niin homma toimisi ketterästi.

Muuramen lukiosta vierailtiin meillä tutustumassa ympäristötyöhömme. Kyseessä oli pilottiauditointi, jonka kaltaisia sertifioinnin jatkokehittelyssä suunnitellaan käytettäväksi. Hyvä tapa benchmarkata taloja keskenään ja levittää hyviä käytäntöjä puolin ja toisin.

WerkkoWellamon ohjausryhmä sai kerrankin jotakin aikaiseksi. Päätimme tehdä esittelykäynnin sivistystoimen johtajien kokoukseen kesäkuussa kahden hengen delegaatiolla ja suosittaa perusasteen verkkotyöryhmän perustamista. Kerromme myös toisella asteella tehdyistä jutuista.

Ei kommentteja: