sunnuntai 21. tammikuuta 2007

Lukijoita jo kolmelta mantereelta!!!

Tein linkin koulun kotisivuilta tähän blogiin saadakseni lukijoita siellä vierailevista ihmisistä. Kun tuo kotisivu on toteutettu moodlella niin käyttölokista näkee kuinka moni on löytänyt tämän blogin sitä kautta, milloin linkkiä on käytetty ja mistä ip-osoitteesta yhteydessä on oltu. Perjantain perustamisen jälkeen lukijoita on ollut alle kymmenen, mutta yllätys: pari lukukertaa USAsta, Kaliforniasta ja kerran Australiasta. Toivottavasti lukukerrat kasvavat samaan tahtiin, kun jutut lisääntyvät. Nuo kansainväliset lukijat lienevät satunnaisia harhailijoita tai vaihto-oppilaita tai entisiä koulun oppilaita vai olisikohan jenkkivierailija Hollo ja Martta-festareilta koulussamme vieraillut ryhmä? Uskomatonta, kuinka moneen suuntaan koulu linkittyy ihan normaalin toiminnan kautta.

Täytyy laittaa linkki vielä verkkokurssini jäsenille, niin saa kommenttejakin. Muutkin kommentoijat ovat tervetulleita.

2 kommenttia:

Anne Rongas kirjoitti...

Onnittelut uudelle blogille! Näin niitä kokemuksia kertyy ja vähitellen myös oivalluksia siitä, miten omassa työssä ja vapaa-ajalla blogi voi toimia vai toimiiko ollenkaan. Innoituksia imuroimaan ja jakamaan siis! Hyvältä näyttää :-)

Unknown kirjoitti...

Hienoa Kimmo! Kuten huomasit, verkko on maailmanlaajuinen ja samalla näkökantoja laajentava. Toivon, että löydä monia eri mahdollisuuksia käyttää blogia niin työsi kuin harrastuksesi parissa. Ohjaajina pyrimme parhaamme mukaan opastamaan ja ohjaamaan verkkokurssilaisia sinunkin blogillesi. Vuorovaikutuksessa on voimaa...-aki