sunnuntai 21. tammikuuta 2007

Viikonloppubloggausta

Lauantaina tuli sitten pelattua lentopalloa ihan piirinmestaruusturnauksessa... Oikeastaan kyse oli Lions-klubien välisestä C-piirin turnauksesta Hämeenkoskella. Mukana oli kahdeksan joukkuetta ja pelasimme kahdessa lohkossa. Oma joukkue hävisi lohkon peleistä kaksi ja voitimme yhden, joten emme olleet mukana mitalitaistoissa. Piirin mestaruuden taisi voittaa (jälleen kerran) lahtelainen LC Jalkaranta. En jäänyt seuraamaan loppuotteluita, mutta alkuerien perusteella heillä näytti peli kulkevan aika toisella tasolla kuin muilla mukana olleilla.

Kivaa ja leppoisaa liikuntaa, vaikka lentis ei koskaan ole ollutkaan ihan lempilajejani. Onnistun melkein aina satuttamaan sormeni tai venäyttämään jotakin muuta. Tämä kausi tosin on mennyt hivenen paremmin. Pelailemme joka perjantai omaksi iloksemme ja turnaus on sitten vain tilaisuus, jossa näemme tuttuja ja yritämme parhaamme.

Kotona saatiin tyttöjen huoneet kutakuinkin kuntoon. Parin viikon aikana maalasimme ja tapetoimme kummankin huoneet uusiksi. Toiselle vaaleanpunaista ja toiselle sinistä, puusälekaihtimet ja vähän merihenkisyyttä. Aika onnistuneet sisustukset, vaimolla on silmää. Remppaamisessa on vain se huono puoli että se tahtoo levitä. Nyt katselee jo muita huoneita, jotka kaipaisivat ehostamista...

Ei kommentteja: