tiistai 16. lokakuuta 2007

Kommenttia pukkaa

Kas kummaa, blogiani on pitkästä aikaa kommentoitu. Kiitos teille tutuille ja tuntemattomille.

Viikko on laskeutumista syyslomaa kohti. Keskiviikkona ykkösten vanhempainilta ja torstaina Johan Tumppas happening lukiolaisten ja ysien yhteinen ilta liikuntahallilla.

Keskiviikkona ja torstaina puolet työpäivistä menee Ecoterra-hankkeen (Interreg III venäläis-suomalainen kestävän kehityksen yhteistyöprojekti) seminaarissa Lahdessa. Kyseessä on ympäristöasioiden ja ympäristökasvatuksen yhteistoiminta Pietarin ja Lahden seudun välillä. Vodokanalin tuttuja osallistuu myös seminaariin. Mukava nähdä tällä kertaa Suomen puolella, toivottavasti saamme käyntiin alueellisesti useita kouluja koskettavaa toimintaa.

Vesihuolto ja etenkin Pietarin jäteveden käsittely on valtakunnallisesti tärkeä asia. Jos Tarja Halonen käy painamassa kemiallisen fosforinpoiston käyntiin puhdistamolla ja pari vuotta aiemmin käynnistää Putinin ja Pärssonin kanssa lounaisen puhdistamon, niin kyseessä ovat isot asiat. Tärkeämpää olisi kuitenkin saada jokainen lapsi ja nuori valitsemaan ympäristöä säästäviä ratkaisuja ja vaikuttamaan asioihin myös tulevaisuudessa.

1 kommentti:

Martti Hellström kirjoitti...

Tsemppiä rehtori-blogille. Meitä ei vielä ole montaa.

Martti Hellström

http://pedagogiikkaa.blogspot.com/